• Zahvalnica za pruženu ruku humanosti – majske poplave 2014

  Home / Društvena odgovornost - MKF / Zahvalnica za pruženu ruku humanosti – majske poplave 2014

  Zahvalnica za pruženu ruku humanosti – majske poplave 2014

  16.7.2015

  Prije nešto više od godinu dana, veliki dio naše zemlje su zadesile poplave koje su u nekim područjima nažalost odnijele ljudske živote i iza sebe ostavile nezapamćenu materijalnu štetu.

  Tokom nemilih dešavanja zaposlenici MKF EKI su brzo reagovali i obezbijedili prehrambene i higijenske pakete koji su uručeni onima kojima je to tada bilo najpotrebnije na svim područjima BiH koja su bila pogođena poplavama.

  Među njima je i opština Šamac koja je pretrpjela ogromnu štetu, a njeno stanovništvo u jednom trenutku ostalo bez svega stečenog. Zaposlenici MKF EKI su humanitarnim paketima i riječima podrške pokušali bar dijelom olakšati te teške trenutke ljudima uplašenim, zbunjenim, bez igdje ičega.

  Polovinom maja tekuće godine obilježena je prva godišnjica poplava u Šamcu, gradu čije je okruženje među onim koji su pretrpjeli najveću štetu. Tim povodom je načelnik opštine Šamac, gospodin Savo Minić, u ime opštine uručio EKI-ju Zahvalnicu za pruženu ruku humanosti.

  Mikrokreditna fondacija EKI je uvijek spremna da pruži ruku i pomogne lokalnoj zajednici, ali se nadamo da nikada više nećemo biti u prilici da ta pomoć bude u ovakve i slične svrhe.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.