• Vizija i misija

  Home / Vizija i misija

  Vizija

  MKF EKI podržava razvoj poduzetništva, unapređenje standarda života, te razvoj i održivost lokalnih zajednica učešćem u socijalno odgovornim i humanitarnim aktivnostima sa posebnim fokusom na bolji život djece.

  Prosperitet naših klijenata doživljavamo kao sopstveni uspjeh.

  Misija

  Ko smo mi

  MKF EKI je mikrokreditna fondacija posvećena finansijskoj inkluziji pojedinaca, mikro i malih poduzetnika koji nemaju adekvatan pristup finansijskim uslugama na teritoriji Bosne i Hercegovine. Spektar finansijskih i nefinansijskih usluga u kombinaciji sa edukacijom i savjetovanjem, omogućavaju unapređenje životnog standarda, te održivi rast i razvoj poduzetništva. Njegujemo decenijsko iskustvo u radu sa klijentima, fizičkim i pravnim licima koja imaju potrebu za kreditnim sredstvima i kojima uz odgovoran pristup želimo pružiti brzu, jednostavnu i transparentnu uslugu.

  Vrijednost koju stvaramo za naše klijente

  Pojedincima omogućavamo pokrivanje sezonskih ili vanrednih troškova, a nezaposlene, mlade i one sa neredovnim finansijskim prihodima nastojimo podstaći na samozapošljavanje i registraciju poslovnih aktivnosti kroz savjetovanje pri registraciji i tokom poslovanja, kao i pospješivanje plasmana kroz aktivnosti EKI – Poslovnog kluba. Posvećeni smo klijentima sa niskim ili umjerenim prihodima kao i mikro i malim poduzetnicima sa naglaskom na djelovanje u ruralnim područjima i podršku malim poljoprivrednim proizvođačima kojima pružamo mogućnost investiranja u stalna i obrtna sredstva sa ciljem da uspostave poljoprivredna gazdinstva koja će im omogućiti dostojanstven život od vlastitog rada.

  Lakoću poslovanja sa nama gradimo na pokrivenosti teritorije poslovnim jedinicama, fleksibilnim i jasnim procedurama, digitalnim marketinškim alatima, efikasnom informacionom sistemu, obučenom i iskusnom prodajnom i menadžment timu, a pouzdanost stabilnom kapitalnom pozicijom, upravljanjem rizicima, te predanim timskim radom.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>