• Vizija i misija

  Home / Vizija i misija

  Vizija

  MKD EKI podržava razvoj poduzetništva, unapređenje standarda života, te razvoj i održivost lokalnih zajednica učešćem u socijalno odgovornim i humanitarnim aktivnostima sa posebnim fokusom na bolji život djece.

  Prosperitet naših klijenata doživljavamo kao sopstveni uspjeh.

  Misija

  Ko smo mi

  MKD EKI je mikrokreditno društvo posvećeno finansijskoj inkluziji pojedinaca, mikro i malih preduzeća koji imaju potrebu za kreditima većim od 10.000 KM, odnosno čija je potencijalna kreditna izloženost u MKD EKI i povezanom licu veća od 10.000 KM i koji nemaju adekvatan pristup finansijskim uslugama na teritoriji Bosne i Hercegovine. Spektar finansijskih i nefinansijskih usluga omogućava unapređenje životnog standarda, održivi rast i razvoj poduzetništva, fizičkih i pravnih lica koja primarno imaju potrebu za značajnijim iznosima kreditnih sredstava i kojima uz odgovoran pristup želimo pružiti brzu, jednostavnu i transparentnu uslugu.

  Vrijednost koju stvaramo za naše klijente

  Posvećeni smo klijentima sa niskim ili umjerenim prihodima kao i mikro i malim preduzećima sa naglaskom na djelovanje u ruralnim područjima kako bi već razvijenim poljoprivrednim proizvođačima pružili mogućnost značajnijeg investiranja u stalna i obrtna sredstva sa ciljem razvoja poljoprivrednih djelatnosti koje će im omogućiti proširenje kapaciteta i palete proizvoda. Pojedincima omogućavamo pokrivanje sezonskih ili vanrednih troškova, te značajnijih investicija u životu, a biznisima pružamo finansijsku podršku za razvoj posla kao i pospješivanje plasmana kroz aktivnosti EKI – Poslovnog kluba.

  Lakoću poslovanja sa nama gradimo na pokrivenosti teritorije poslovnim jedinicama, fleksibilnim i jasnim procedurama, digitalnim marketinškim alatima, efikasnom informacionom sistemu, obučenom i iskusnom prodajnom i menadžment timu, a pouzdanost stabilnom kapitalnom pozicijom, upravljanjem rizicima, te predanim timskim radom.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>