• Verifikovanje naloga na www.ekioglasi.ba

  1. Da bi pristupio svom profilu i mogao samostalno objavljivati oglase i slati poruke, član EPK mora izvršiti registraciju profila unosom korisničkih podataka dodijeljenih od strane EKI-ja. Njih će pronaći na dokumentu “Sporazum o razumijevanju”, a koji će dobiti u EKI-ju prilikom realizacije kreditnog zahtjeva.

  2. Na EPK portalu www.ekioglasi.ba kliknuti na link Registrujte se (kao na slici):

  3. Zatim odabrati opciju “Da, član sam”. U polje “Pristupni kod” unijeti “Pristupni kod”, a u polje “Lozinka” unijeti “Lozinku” sa dokumenta “Sporazum o razumijevanju”. Kliknuti na dugme “Slažem se sa uslovima korištenja”. Kliknuti na dugme “Potvrdi članstvo”.

  4. Sljedeći obavezan korak je da član EPK definiše NOVO korisničko ime i da promijeni lozinku (obavezan korak jer su ovo podaci koje će ubuduće koristiti za prijavu na EPK portal).
  Ovaj korak je prikazan na slici.

  Objavljivanje oglasa na www.ekioglasi.ba

  1. Kliknuti na ikonicu “Objavi”

  2. Prateći automatizovanu formu na EPK portalu unose se potrebni podaci za objavu oglasa (Osnovne informacije, cijena, opis, trajanje oglasa, unos fotografije). Svi odabiri se odobravaju klikom na dugme “Dalje”.
  Član EKI Poslovnog kluba može imati neograničen broj aktivnih oglasa u jednom momentu na EPK portalu www.ekioglasi.ba
  Trajanje oglasa je 12 mjeseci, sa mogućnošću produžavanja na samom EPK portalu.

  Molimo vas da se prilikom objave oglasa vodite smjernicama za objavu oglasa koje su navedene u Pravilima i uslovima korištenja EPK portala www.ekioglasi.ba

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.