SAMO ZA NAŠE PENZIONERE

Ponuda EKI kredita za penzionere

Vaš paket mogućnosti

Slobodnog vremena je mnogo, a mogućnosti da se to vrijeme ispuni je znatno manje… Penzionerski dani su uglavnom takvi, a skoro da nema osobe u ovom životnom dobu koja svoju svakodnevnicu ne bi željela obogatiti nekim zanimljivim zanimanjem ili dešavanjem.

Počevši od bavljenja nekim hobijem, poljoprivrednog uzgoja, odlaska u banju, na neko dugo željeno putovanja i slično. Opcija je mnogo, a razlog zašto se ništa od navedenog ne desi najčešće je finansijske prirode, jer bilo kakva velika ulaganja bi trenutno bila preveliki zalogaj za vaš budžet.

EKI za vas, dragi naši penzioneri, ima rješenje.

Vaš paket mogućnosti

Nudimo vam kredite u iznosima od 300 KM do 50.000 KM.

Izaberite namjenu i iznos koji vam je potreban, i zajedeno sa našim kreditnim službenicima, prilagodite otplatu kredita vašoj penziji i vašim mogućnostima.

EKI Ekspres pozajmice EKI Ekspres pozajmice

Ekspres pozajmice su namijenjene za ulaganja u mali biznis, poljoprivredu i unapređenje uslova vašeg domaćinstva.

Ekspres pozajmice

EKI Krediti za domaćinstvo EKI Krediti za domaćinstvo

Krediti za domaćinstvo su namijenjeni fizičkim licima koji žele poboljšati životne i uslove svog domaćinstva.

Krediti za domaćinstvo

EKI Krediti za poljoprivredu EKI Krediti za poljoprivredu

Kredit za poljoprivredu se mogu koristiti za nabavku repromaterijala i osnovnih sredstava potrebnih za obavljanje poljoprivrednih aktivnosti.

Krediti za poljoprivredu

EKI Stambeni krediti EKI Stambeni krediti

Ako želite ulagati u izgradnju vašeg novog doma ili poboljšati udobnost postojećeg, EKI stambeni krediti su pravo rješenje za tu vrstu investicije.

Stambeni krediti

EKI Krediti za refinansiranje EKI Krediti za refinansiranje

EKI Relaks kredit za refinansiranje je namijenjen klijentima koji svoje postojeće kredite, u drugim finansijskim institucijama, žele objediniti u jedan.

Krediti za refinansiranje

Neka vam penzionerski dani prolaze sa što više zanimljivosti i što manje briga.

Podnesite zahtjev za kredit

Zahtjev za kredit

Vaš zahtjev za kredit možete podnijeti i putem on-line obrasca. Dovoljno je da odaberete formu za fizička ili formu za pravna lica, zavisno od potrebe, popunite ponuđena polja i odaberete opciju “pošalji”. U najkraćem mogućem roku će Vas kontaktirati EKI kreditni službenik, dogovoriti potpisivanje zahtjeva za kredit i uputiti u proceduru, koja između ostalog podrazumijeva i provjeru Vaše kreditne istorije (CRK).

Ime*

Prezime*

Opština*

Adresa*

Telefon*

E-Mail

 

Vrsta kredita*

Iznos kredita*

Prekoračili ste dozvoljeni iznos kredita!

Rok otplate (mjeseci)*

Prekoračili ste dozvoljeni rok otplate!

Napomena

44.220.249.141

Izračunajte ratu kredita

Uz široku ponudu EKI kredita možete na veoma jednostavan način doći do potrebnih finansijskih sredstava za poljoprivredu, unapređenje poslovne aktivnosti, izgradnju ili adaptaciju vašeg doma, te ulaganja u domaćinstvo.

Podnesite zahtjev za kredit ili posjetite najbližu EKI poslovnicu i uvjerite se da su BrzoLakoPristupačno i Jednostavno, riječi koje zaista najbolje opisuju EKI ponudu.

Koristeći kreditni kalkulator možete dobiti okvirne informacije o iznosu mjesečne rate, otplatnom planu i ukupnom zaduženju za kredit koji vas zanima. Napomena: Podaci o ratama i EKS su informativnog karaktera, služe u svrhu opšteg informisanja i mogu se razlikovati od zvaničnih EKI uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Molimo vas da se za sve detaljne informacije obratite vama najbližoj EKI kancelariji.

Došli ste do kraja stranice, a i dalje niste dobili odgovore na sva vaša pitanja?

Pa to nije nikakav problem. Ukoliko imate dodatnih pitanja, nedoumica ili vam jednostavno treba više informacija pozovite ili posjetite vama najbližu EKI kancelariju ili nas kontaktirajte putem Facebook-a ili Instagram-a.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontakt forma

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

function add_custom_script(){ ?>