• Učešće EKI-ja na 15. Sajmu meda u Višegradu

  Home / Novosti - MKD / Učešće EKI-ja na 15. Sajmu meda u Višegradu

  Učešće EKI-ja na 15. Sajmu meda u Višegradu

  8.9.2023

  Učešće EKI-ja na 15. Sajmu meda u Višegradu

  Na poziv Udruženja pčelara iz Višegrada kolege iz EKI poslovnica Višegrad, Sokolac i Foča su se odazvale i uzele učešće na 15. Sajmu meda, koji je održan u Višegradu 02.09.2023. godine.

  Postavka ovog događaja je bila locirana na mostu Ćuprija na Drini, interesantnom višegradskom lokalitetu, što je ovaj sajam učinilo lijepim i privlačnim za posjetioce.

  Sajam je počeo svečanim otvaranjem, nakon koga su se posjetiocima obratili predstavnici opštine i Udruženja pčelara, a poslije je održan umjetnički program. Ovo je za Udruženje bio jubilarni sajam, jer su proslavili 20 godina postojanja. Svoju podršku kroz dolazak i prezentaciju svojih proizvoda dalo im je oko 25 pčelara iz okolnih opština, ali i iz Srbije i Crne Gore.

  Sajam je okupio veliki broj posjetilaca, pretežno lokalnog stanovništva. EKI je za svoje učešće na ovom sajmu dobio zahvalnicu, a posjetioci su na samom početku postavke, prije ulaska na most, imali priliku da posjete EKI štand sa reklamnim materijalima i da se upoznaju sa aktuelnom ponudom.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>