• U susret pitch takmičenju za nagradni fond vrijedan 10.000 KM

  10.3.2021

  U susret pitch takmičenju za nagradni fond vrijedan 10.000 KM

  Biti pouzdana ruka podrške mladim osobama koje svojim idejama i inovativnim pristupima žele na bolje mijenjati svoju sredinu, nikada nije bilo potrebnije. U cilju poticanja poduzetničkih aktivnosti, osnivanja novih održivih biznisa i rada na njihovom konstantnom napretku i razvoju, Mikrokreditna fondacija EKI i Akademija za poduzetništvo Evropskog fonda za Jugoistočnu Evropu (EFSE) u prethodna četiri mjeseca (novembar 2020. – februar 2021. godine) organizovali su Poduzetničku akademiju namijenjenu osobama sa područja Kantona Sarajeva koje imaju poslovnu ideju ili su na samom početku svog poslovanja. Sve aktivnosti Poduzetničke akademije implementirala je Fondacija 787, a učešće na ovom programu podrške je bilo besplatno.

  Akademija je za 15 odabranih učesnika/ca omogućila da steknu relevantna poslovna znanja i vještine, da uspostave bogatu i raznoliku mrežu kontakata, da dobiju stručnu podršku u procesu razvoja njihovih poslovnih ideja u uspješan i održiv biznis, a učesnicima/ama su dodijeljeni i mentori/ce s kojima su radili na unaprjeđenju određenih oblasti njihovog poslovanja.

  Poduzetnička akademija se polako ali sigurno uspješno približila svom kraju, a pred nama je završni događaj i veliko pitch takmičenje učesnika/ca, zahvaljujući kojem će 3 najuspješnija pitch-a i ideje dobiti priliku za finansiranje iz nagradnog fonda vrijednog 10.000 KM. Nema sumnje da će najuspješnijim učesnicima/ama upravo ova bespovratna sredstva uz svo znanje i vještine stečene u sklopu Akademije, biti od velikog značaja za nastavak uspješne realizacije svojih poslovnih aktivnosti. Takmičenje će se održati 11.03.2021. godine.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.