• Saopštenje za javnost

  Home / Novosti / Saopštenje za javnost

  Saopštenje za javnost

  27.6.2020

  Od momenta širenja virusa Korona u našoj zemlji, a prateći preporuke entitetskih kriznih štabova, EKI je odmah preduzeo sve potrebne mjere zaštite. Po hitnom postupku su nabavljena zaštitna sredstva za sve EKI zaposlenike i sredstva za dezinfekciju radnih prostorija. Nabavkom zaštitnih maski, rukavica, sredstava za dezinfekciju ruku i radnih površina, te zaštitnih pregrada od pleksiglasa za distancu između klijenata i EKI službenika, mogućnost širenja virusa je svedena na najmanju moguću mjeru. Dezinfekcija radnog prostora na nivou EKI-ja se vrši svakodnevno, na propisan i temeljan način. Takođe se poštuje i maksimalan broj osoba koje u istom momentu mogu biti u našim prostorijama.

  Nažalost, i pored svih mjera zaštite, nekoliko naših zaposlenika u filijali Zenica su pozitivni na Korona virus. U koordinaciji sa epidemiološkom službom, virusom zaraženi EKI zaposlenici su odmah upućeni u samoizolaciju, kako pravila i odgovornost prema drugima nalažu, a EKI prostorije u kojima su radili su bile zatvorene za vrijeme potpune dezinfekcije. Takođe, u samoizolaciji su i svi ostali EKI zaposlenici filijale Zenica. Nakon temeljne dezinfekcije prostorija, u filijalu su raspoređeni EKI zaposlenici sa drugih područja, a filijala Zenica je na raspolaganju svim našim klijentima u redovnom radnom vremenu.

  EKI će nastaviti da provodi sve preporučene mjere zaštite svojih zaposlenika i klijenata koji su u kontaktu sa EKI osobljem.

  Ovim putem apelujemo na građane BiH da se odgovorno ponašaju i da poštuju mjere zaštite, kako bi sačuvali sebe i druge.

  Vaš EKI

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.