• Saopštenje vezano za informaciju o povećanju kamata

5.5.2020

Saopštenje vezano za informaciju o povećanju kamata

Poštovani,

U proteklih nekoliko dana u medijima su se pojavile informacije o promjenama kamatnih stopa u mikrokreditnim organizacijama, odnosno njihovom povećanju u sklopu rješavanja problema u otplati kredita prouzrokovanih pandemijom virusa COVID-19.

Ovim putem želimo da vas obavijestimo da EKI nije povećao kamatne stope ni na jednom kreditnom proizvodu, niti je došlo do povećanja kamatnih stopa na kreditima koji su u procesu reprograma/refinansiranja uzrokovanog pandemijom virusa COVID-19.

EKI je, u skladu sa okvirima propisanim od strane Agencija za bankarstvo FBiH i RS, definisao nekoliko mjera (reprogram, refinansiranje ili moratorijum kredita) putem kojih naši klijenti mogu olakšati ili odložiti plaćanje obaveza po osnovu kredita koje koriste u EKI-ju. U procesu odlučivanja o modalitetu privremene mjere, cijeneći ukazano povjerenje, usmjereni smo na individualni pristup svakom klijentu. Navedene mjere se primjenjuju od početka aprila 2020. godine.

Sve potrebne informacije o raspoloživim mjerama možete pronaći na: https://www.eki.ba/zahtjev-za-rjesavanje-problema-u-otplati-kredita-prouzrokovanih-virusom-covid-19/

Molimo vas da se, ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili dilema, javite najbližoj EKI kancelariji na brojeve telefona koji se nalaze na sledećem linku:

Svi naši klijenti znaju da je EKI organizacija koja je uvijek na usluzi svojim klijentima i da zajedno pronalazimo obostrano zadovoljavajuća rješenja.

Vaš EKI

Kontakt forma

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.