• Priče uspješnih klijenata – Suljo Ahmetović

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Suljo Ahmetović

  Priče uspješnih klijenata – Suljo Ahmetović

  27.11.2019

  Porodica Ahmetović se u Nove Lužane kod Dervente doselila iz grada kako bi mogli da se bave poljoprivredom.
  Gospodin Suljo i njegove dvije ćerke imaju raznovrstan stočni fond o kome zajedno brinu. Kada je počinjao poljoprivrednu djelatnost, podigao je kredit u EKI-ju i od tih sredstava kupio prva grla svog stočnog fonda. Prema njegovim riječima, bez kredita ne bi mogao da započne posao. Od tada, kada god je potrebno, koristi kredite u EKI-ju za proširenje djelatnosti kojom se bavi.
  Gospodin Ahmetović kaže da je stanje u poljoprivredi prilično teško, rashodi su veliki, a on opstaje zahvaljujući bogatom iskustvu i dugogodišnjem trudu i posvećenom radu. To je ujedno i njegov ključ uspjeha, rad, upornost, trud i angažman cijele porodice.
  Plasman vrši uglavnom lokalnom stanovništvu, a u značajnoj mjeri mu u plasmanu pomažu i EKI Oglasi putem kojih oglašava prodaju, ali i kupovinu kada je potrebno.
  “Prezadovoljan sam EKI Oglasima koji mi redovno stižu na kućnu adresu. Pomoću njih sam kupio koze, a i prodao određena grla iz svog stočnog fonda”.
  Gospodin Suljo poručuje svima koji žele da se bave istim ili sličnim poslom da se svaki trud, rad i zalaganje isplate, ali prije svega, za uspjeh u poslu mora postojati volja i ljubav.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.