• Priče uspješnih klijenata – Sanja Bogdanović

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Sanja Bogdanović

  Priče uspješnih klijenata – Sanja Bogdanović

  14.10.2020

  Sanja Bogdanović, domaćica iz Nevesinja, oduvijek je voljela da pravi torte i kolače i to veoma ukusne. Na nagovor svoje prijateljice, svoje umijeće je počela promovisati putem društvenih mreža i veoma brzo je iz ljubavi prema pravljenju kolača i torti razvila biznis.

  Kako su narudžbe postajale obimnije, bila joj je potrebna određena oprema za lakšu i bržu pripremu poslastica, u čemu joj je pomogao EKI kredit. Kreditna sredstva je gospođa Sanja uložila u opremanje kuhinje i prema njenim riječima, to joj je bila velika olakšica. Sada radi posao koji voli i pomoću kojeg je značajno poboljšala kućni budžet. Gospođa Sanja, uz pomoć svog sina, priprema torte i kolače za svadbe, rođendane, krštenja i sl. a pored toga se bavi i ukrašavanjem flaša slavskim motivima, čija prodaja bude u punom jeku u periodu pravoslavnih krsnih slava i Božića.
  Ključem svog uspjeha, a ujedno i savjet svima koji žele da se bave istim ili sličnim poslom, gospođa Bogdanović ističe upornost, istrajnost i rad s ljubavlju.

  Kao član EKI Poslovnog kluba, izuzetno je zadovoljna ovim vidom oglašavanja, a imala je i lična pozitivna iskustva.

  „Ovo je jako dobra usluga za EKI klijente. Naručila sam veoma kvalitetne aparate za kuhinju, za posao kojim se bavim, preko EKI oglasa. Rado preporučujem svojim poznanicima EKI oglase, jer smatram da je dobra reklama značajna u svakom poslu.“

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.