• Priče uspješnih klijenata – Salem Novalija

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Salem Novalija

  Priče uspješnih klijenata – Salem Novalija

  13.2.2020

  Prije nepune tri godine gospodin Salem Novalija, iz opštine Novi Grad Sarajevo, je razmišljajući o poslu koji će mu osigurati sigurnu budućnost, krenuo sa realizacijom svoje ideje o pokretanju proizvodnje kartonske ambalaže. Posao je započeo u 30 m2, a danas njegova firma „S Holding“ d.o.o. posluje u 130 kvadratnih metara i broji 5 zaposlenika, uključujući i njega kao vlasnika. Za kratko vrijeme, gospodin Salem je uspio osvojiti tržište, steći stalne kupce koji svojim pozitivnim preporukama svakodnevno dovode nove kupce u „S Holding“. Pored proizvodnje kartonske ambalaže firma se bavi i uslugom web programiranja i grafičkog dizajna. Ključem svog uspjeha, gospodin Salem ističe jasan cilj, želju i volju da taj cilj i ostvari. Vjerovao je da će uspjeti i uspio je. Na samom početku nije imao dovoljno sredstava da realizuje sve što je zamislio kada je pokretanje firme u pitanju, pa se obratio EKI-ju za finansijsku pomoć. EKI krediti su mu, kako kaže, uvijek pravi izbor kada mu trebaju dodatna sredstva za ulaganje u posao.

  Mala smo, ali perspektivna kompanija, koja napreduje iz mjeseca u mjesec. Stalno se trudimo imati što bolji odnos i komunikaciju sa klijentima kako bismo unaprijedili sistem prodaje. U 2020. godini smo proširili ponudu, te pored kartonske ambalaže ponudili kupcima dodatne proizvode kao što su aluminijumski, plastični i stiroporni program za pakovanje.“- riječi su gospodina Salema Novalije.

  Svima koji žele pokrenuti posao bilo koje vrste, gospodin Salem poručuje da treba da imaju jasan cilj i da uporno rade na njegovom ostvarenju.

  Kao član EKI Poslovnog kluba sam ostvario mnogobrojne poslovne kontakte i smatram da ova usluga može unaprijediti poslovanje EKI klijenata“- rekao je gospodin Novalija o besplatnoj EKI usluzi oglašavanja.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.