• Priče uspješnih klijenata – Ranka Trivanović

  Home / Klijenti - MKF / Priče uspješnih klijenata – Ranka Trivanović

  Priče uspješnih klijenata – Ranka Trivanović

  22.5.2020

  Ranka Trivanović iz Novog Grada je zaposlena kao kuvarica u vrtiću “Pčelica Maja” gdje je i dobila inspiraciju i ideju za sporedni posao kojim se bavi. U pitanju je izrada dekorativnih predmeta (korpica, mašnica, ukrasnih figura i sl.).

  Odlukom da započne ovaj posao, gospođa Ranka je započela saradnju sa EKI-jem, jer su joj za početak posla, odnosno kupovinu repromaterijala, bila potrebna novčana sredstva. U poslu joj niko ne pomaže, sve radi sama, a prodaju vrši uglavnom putem društvenih mreža, preporukom zadovoljnih kupaca i putem EKI oglasa. Zadovoljna je prihodima koje ostvaruje od prodaje, jer je to značajna pomoć kućnom budžetu, posebno u vrijeme praznika kada je potražnja pojačana.

  S obzirom da je posao kojim se gospođa Ranka bavi, sam po sebi specifičan, samim tim se i ključ njenog uspjeha krije u kreativnosti i stalnom usavršavanju kvaliteta i usluge.

  Kao član EKI Poslovnog kluba, gospođa Ranka ističe da je zadovoljna uslugom besplatnog oglašavanja: “Ova usluga je jako dobra za klijente koji se bave bilo kojom djelatnošću, jer mogu besplatno i detaljno da prezentuju svoju djelatnost/proizvode.”

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.