• Priče uspješnih klijenata – Novo Gačić

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Novo Gačić

  Priče uspješnih klijenata – Novo Gačić

  5.1.2021

  Novo Gačić iz Teslića je prije 20 godina, nakon što je ostao bez posla, odlučio da pokrene poljoprivrednu proizvodnju. Kupio je tri krave i počeo sa proizvodnjom mlijeka.

  Vremenom, uz značajnu pomoć EKI kredita, gospodin Novo je proširivao stočni fond, a samim tim i proizvodnju mlijeka. Danas ima petnaest krava i sedam junica. EKI krediti su pozitivno uticali na proširenje obima poljoprivredne djelatnosti domaćinstva Gačić, kako povećanjem stočnog fonda, tako i pri kupovini mehanizacije i pojačavanju kapaciteta proizvodnje mlijeka.
  Cijela porodica Gačić je angažovana u poslu, a kada je potrebno, angažuju i nadničare.

  Ključem uspjeha, gospodin Novo smatra posvećen rad, dobru organizaciju, slogu u domaćinstvu i poštenje prema saradnicima.

  Gospodin Gačić kaže da su organizovana poljoprivredna proizvodnja i prihodi koje od nje ostvaruje, za njega i njegovu parodicu bolji od rada u inostranstvu.

  Imaju siguran plasman mlijeka otkupnim stanicama, a određeni dio i fizičkim licima.

  Novo Gačić je član EKI Poslovnog kluba, a za EKI Oglase kaže: “Vaš oglasnik mi pomaže kao veoma dobar kanal prodaje i kupovine onoga što mi je potrebno, a posebna prednost je što je usluga besplatna. Oglašavao sam se putem EKI oglasnika i imao uspješnu realizaciju.”

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.