• Priče uspješnih klijenata – Nenad Savčić

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Nenad Savčić

  Priče uspješnih klijenata – Nenad Savčić

  18.9.2019

  Davne 1980. godine, gospodin Nenad Savčić iz Sokoca je dobio zaposlenje u lokalnoj staklorezačkoj firmi. Tu je nizom godina rada stekao bogato znanje i iskustvo. Nakon određenog vremena, gospodin Savčić je odlučio da pokrene privatnu djelatnost iskoristivši ranije stečeno znanje, koje je rezultiralo privatnom staklorezačkom radnjom “Srča” u Sokocu. Svoju šansu je prepoznao u tome što u mjestu u kome živi nema nijedna staklorezačka radnja, a stanovništvu je veoma često potreban ovaj vid usluga. Počeo je sa manjim popravkama i nabavkama, a kako je rasla potražnja, gospodin Nenad je proširivao djelatnost ulažući u robu i opremu za rad. S obzirom na činjenicu da staklo nije jeftino, a da je bilo poslova koje gospodin Nenad nije htio da propusti, EKI krediti su mu pomagali da nabavi potreban materijal koji nije mogao obezbijediti iz vlastitih sredstava. “Veoma je važno kredite pametno ulagati i namjenski trošiti, jer samo na taj način se može proširiti posao koji će osigurati redovan i siguran povrat tog kredita”, riječi su gospodina Nenada Savčića.

  Posao obavlja sam, jer ima dvije kćerke, a kako on kaže, ovo je muški posao pa ljubav prema poslu i znanje nije mogao prenijeti na njih. Nada se da će u dogledno vrijeme naći pomoćnika kome bi mogao prenijeti svoje znanje i iskustvo, kako bi i nakon Nenadovog povlačenja iz posla, Sokolac imao staklorezačku radnju. Ovaj posao je zahtjevan, traži preciznost, predanost i stalnu posvećenost, ali se isplati, jer je gospodin Nenad od ovog posla školovao kćerke i izdržavao četvoročlano domaćinstvo dok se kćerke nisu osamostalile.

  Svojim klijentima je Nenad dostupan 24 časa dnevno, a zadovoljni klijenti su najbolja preporuka. Ono što bi gospodin Savčić poručio svima koji žele da se bave istom ili sličnom djelatnošću je da je ključ svakog uspjeha pošten i temeljan rad, bilo koja djelatnost da je u pitanju.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.