• Priče uspješnih klijenata – Miroslav Jovanić

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Miroslav Jovanić

  Priče uspješnih klijenata – Miroslav Jovanić

  30.10.2019

  Miroslav Jovanić iz mjesta Branjevo, opština Zvornik se već dugi niz godina bavi kamenorezačkim zanatom. Prvo je bio zaposlen u jednoj kamenorezačkoj radnji, gdje je stekao značajno iskustvo, te odlučio da pokuša samostalnu proizvodnju spomenika, granitnih ploča za kuhinje, stepeništa i sl. S obzirom na to da je ovaj posao zavolio i predano mu se posvetio, nije imao poteškoća koje su uobičajene na svim počecima. U poslu mu pomažu radnici koji su zaposleni u radnji gospodina Miroslava, a kada je potrebno, honorarno angažuje i dodatne radnike.

  Kroz dugogodišnju praksu u ovom poslu, upoznao je veliki broj ljudi, tako da sa plasmanom nema problema, što mu omogućava da njegovo petočlano domaćinstvo živi sasvim pristojno od prihoda iz kamenorezačkog posla.

  Gospodin Jovanić kaže da su mu EKI krediti pomogli u velikoj mjeri i da ih koristi isključivo za posao. Ove godine je napravio halu za rad, koju ne bi mogao sagraditi bez kreditnih sredstava.

  Ključem svog poslovnog uspjeha smatra veliku želju da ostvari ono što je zamislio, jer samo velika želja i upornost mogu rezultirati uspjehom. To bi ujedno bio i savjet svima koji planiraju da se bave istim ili sličnim poslom, da žele da rade ono što rade, da budu istrajni u poslu i profesionalni u odnosu sa kupcima.

  Preporučio bih EKI Poslovni klub, jer je to mjesto na kome potpuno besplatno možemo oglasiti ponudu i potražnju, što ja kao član redovno radim.”- poručuje gospodin Miroslav Jovanić.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.