• Priče uspješnih klijenata – Bahrija Subašić

  Home / Klijenti - MKF / Priče uspješnih klijenata – Bahrija Subašić

  Priče uspješnih klijenata – Bahrija Subašić

  15.1.2015

  Osnovna djelatnost kojom se gospodin Subašić iz Odžaka bavi jeste pčelarstvo i prepariranje divljači. Pored toga, bavi se i ratarstvom i tovom pilića. Klijent se prepariranjem divljači bavi još od ranog djetinjstva (1966. godine), a pčelarstvom od 1997. godine, kada se vratio u Odžak iz Njemačke u kojoj je bio duži niz godina. Čak i tamo nije zanemario svoju ljubav iz djetinjstva, uzgoj pčela. Od oca koji je bio lovac, naslijedio je ljubav prema prepariranju životinja i pozitivno je to da mu ta djelatnost danas donosi značajnije prihode.

  Tradiciju porodice Subašić, gospodin Bahrija prenosi na svoje sinove, jer se on planira u dogledno vrijeme povući iz posla. Smatra da su rad, upornost i vjera u ono što radi, ključ njegovog uspjeha u poslu.

  Veliki značaj uspjeha, gospodin Subašić pridaje kreditu koji je podigao da bi kupio potrebnu opremu za obje djelatnosti kojima se bavi.

  Iako je ranije imao siguran plasman svojih proizvoda, a danas je potreban njegov veći angažman oko prodaje prodavnicama i fizičkim licima, ipak smatra da kombinacija ove dvije djelatnosti, uz ozbiljan pristup poslu, može obezbijediti solidne uslove za život jedne porodice.

  Gospodin Subašić poručuje svima koji se bave sličnim djelatnostima, a posebno pčelarstvom, da je ozbiljnost i odgovoran pristup poslu neizbježan, ukoliko se želi postići uspjeh i očuvati kontinuitet poslovanja.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.