• Priče uspješnih klijenata – Aronija Okanović – Porodica Okanović

  Home / Klijenti - MKD / Priče uspješnih klijenata – Aronija Okanović – Porodica Okanović

  Priče uspješnih klijenata – Aronija Okanović – Porodica Okanović

  19.8.2019

  Domaćinstvo Okanović se nalazi u podnožju planine Majevice gdje sve odiše prirodom i čistim vazduhom.

  Prije nepunih deset godina, porodica Okanović je odlučila da blagodeti zemlje na kojoj žive, iskoristi na najbolji, a pritom zdrav i koristan način, te su pokrenuli uzgoj aronije. Nabavili su sadnice, zasadili aroniju i strpljivo čekali prvi rod.

  Sa rađanjem aronije rađale su se i nove ideje, tako da porodica Okanović danas ima vlastitu fabriku za preradu prirodnih sokova, džemova, te sušenje voća i povrća.

  U razvojnom putu, značajnu ulogu su imali EKI krediti, uz čiju pomoć su proširili zasad i dijelom obezbijedili mašine za preradu voća i povrća.

  Svi članovi porodice su uključeni u posao, što je i ključ njihovog uspjeha, jer zajednička želja za uspjehom, rad i težnja da ono što radite, radite najbolje, porodica Okanović smatra dobitnom formulom za uspjeh.

  S obzirom na kvalitet proizvoda koji su 100% prirodni, plasman im ne predstavlja problem, jer u vremenu vještačkih i genetski modifikovanih proizvoda, prirodni proizvodi su itekako poželjni i traženi.

  Samim tim, prihodi koje ostvaruju iz ovog posla, sasvim su dovoljni za pristojan život i kontinuirano održavanje i usavršavanje proizvodnje.

  Savjet koji bi gospodin Edin Okanović uputio svima koji žele da pokrenu istu ili sličnu djelatnost je da je najvažnije vjerovati u ideju koju imate i biti uporan i istrajan u njenoj realizaciji.

  “Naše proizvode oglašavamo i putem EKI Oglasnika, a takođe oglašavamo i potražnju otkupa određenih vrsta voća, tako da mogu reći da je ovaj vid oglašavanja veoma koristan, jer smo imali mnogo poziva, kako za kupovinu naših proizvoda, tako i za ponudu otkupa.” -rekao je gospodin Edin.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.