• Priče uspješnih klijenata – Anđa Petković

  Home / Klijenti - MKF / Priče uspješnih klijenata – Anđa Petković

  Priče uspješnih klijenata – Anđa Petković

  15.1.2015

  Gospođa Petković je jedna od onih preduzetnih žena koja je, bezuspješno tragajući za poslom, odlučila pokrenuti vlastiti biznis. Nakon što se iz Švajcarske vratila u Doboj, rodila se ideja za otvaranje agencije za čišćenje. Prvi posao bio je rad u kozmetičkom salonu, odakle je dalje dobijala preporuke, klijenti su počeli da se javljaju i polako je krenulo “osvajanje” dobojskog tržišta. Sticanjem većeg broja klijenata među kojima nisu bila samo domaćinstva, već i brojne firme, pojavila se potreba da registruje djelatnost, što je i učinila 2008. godine. Od tada njena agencija posluje pod nazivom “SD ANJA”.

  Danas gospođa Anđa posluje na zavidnom nivou, a trenutno ima oko dvadesetak firmi, trideset domaćinstava na redovnom održavanju i svakodnevna jednokratna čišćenja. Prošle godine je poslovanje prošireno otvaranjem vešeraja za pranje i peglanje. Gospođa Petković kaže da ne bi uspjela bez kredita koji su joj bili odskočna daska, a kasnije podrška u poslovnim investicijama. Za uspjeh u poslu je, po mišljenju gospođe Anđe, potrebna dobra volja, upornost, strpljenje i odgovornost, kao i kvalitetna oprema za posao kojim se bavite.

  Poruka Anđe Petković svim nezaposlenima je da treba vjerovati u sebe, biti uporan i strpljiv, jer svaki posao ima uspone i padove, ali treba samo nastavljati dalje.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.