• Pratimo preporuke i djelujmo savjesno i odgovorno

  17.3.2020

  Pratimo preporuke i djelujmo savjesno i odgovorno

  S obzirom na trenutno stanje vezano za COVID-19 virus (koronavirus), a u cilju zaštite zdravlja i klijenata i zaposlenika, obavještavamo vas da će EKI poslovnice raditi skraćenim radnim vremenom u kancelarijama, od 08.00 do 12.00 časova. Preporučujemo vam da prije dolaska u EKI poslovnice kontaktirate EKI zaposlenike putem telefona (https://www.eki.ba/mkd-kontakt/), te dogovorite vrijeme sastanka i na taj način ispoštujete preporuke vezane za kretanje u vrijeme koronavirusa i uštedite vaše vrijeme. Svi naši službenici su vam dostupni od 08.00 do 16.00 časova putem mobilnih telefona. Dodatne informacije u toku standardnog radnog vremena možete dobiti i od naših službenika putem Facebook-a ili Viber-a, a poslije radnog vremena možete koristiti i naše automatizovane oblike komunikacije na ovim digitalnim kanalima.

  Prateći preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, zaposlenici EKI-ja u svim EKI poslovnicama sprovode preporučene mjere zaštite i prevencije od koronavirusa, a isto tako, zamolili bismo i vas koji dolazite lično u EKI poslovnice da se pridržavate preporučenih mjera za prevenciju i sprečavanje širenja koronavirusa. U EKI poslovnicama su vam dostupna sredstva za dezinfekciju ruku, pa je preporuka da ih koristite prilikom posjete.

  Ukoliko vam je potreban kredit, vaš zahtjev možete uputiti vrlo jednostavno i brzo i putem naše internet stranice (https://www.eki.ba/online-zahtjev-za-kredit/), a EKI zaposlenici će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

  Ono što je najvažnije u ovim, nimalo povoljnim trenucima za sve nas, je želja da se što prije vratimo u normalan životni tok. Zbog toga preduzimamo sve raspoložive mjere, da bismo zaštitili i vas i nas, te vas još jednom molimo za razumijevanje.

  Pozitivnim mislima i odgovornim ponašanjem, svi ćemo lakše prebroditi ovu situaciju i pobijediti virus.

   

  Do tada, ostajte nam zdravi i vedri.
  Vaš EKI

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.