• Oglas

  Home / Oglas
  Radna pozicija:
  Administrativni službenik
  Ured:
  Trebinje
  Radno mjesto otvoreno do:
  30.09.2020

  Detaljni opis posla i zahtjevi:

  Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

  Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo Eki, uz 20 godina predanog rada i preko 40 000 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije Eki potvrđuju da smo na pravom putu.

  Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u Ekiju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.

  Za Trebinje tražimo

  ADMINISTRATIVNOG SLUŽBENIKA
  (1 izvršilac)

  Koji će predstavljati temelj rada u kancelariji, osobu od povjerenja, vedrog duha i ažurnu u svom radu. Ovo je izuzetno dinamična pozicija koja zahtijeva dosta strpljenja i predanosti.

  Glavni radni zadaci na ovoj poziciji su prijem klijenata, postprodajna komunikacija, upravljanje poštom filijale, vođenje blagajne, prijava i odjava uposlenih na PIO i zdravstveno, te evidencija radnog vremena.

  Ako se vidite u finansijskom sektoru imate završenu srednju školu, poželjno ekonomskog smjera, vozačku dozvolu, znate raditi na računaru i komunikativni ste, onda je ovo pozicija za vas

  Prednost imaju kandidati sa područja opštine Trebinja.

  Zauzvrat, očekujemo vašu punu posvećenost i podršku našem osoblju i pozitivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.

  Očekujemo vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije “POŠALJITE PRIJAVU”..

  Lokacija: Trebinje
  Broj izvršilaca: 1
  Datum objave: 16.09.2020.
  Trajanje oglasa: 14 dana (ističe 30.09.2020.godine)


  Pošaljite prijavu

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.