• O EKI-ju

  Home / O EKI-ju

  Mikrokreditno društvo EKI (MKD EKI) je nastalo u oktobru 2013. godine kupovinom Mikrokreditnog društva Adria iz Mostara, od strane Mikrokreditne fondacije EKI, nakon čega je došlo do promjene naziva MKD Adria u MKD EKI.

  Osnivač Mikrokreditnog društva EKI je Mikrokreditna fondacija EKI.

  MKD EKI je kao firma u začeću, koja je sa plasmanom kreditnih sredstava počela u junu 2014. godine, u kratkom vremenskom periodu, postigla veoma dobre rezultate osvajanjem mikrokreditnog tržišta što potvrđuje iznos portfolia i značajan broj klijenata koji se svakodnevno povećava.

  MKD EKI je danas jedna od vodećih mikrokreditnih institucija u BiH i trenutno ima preko 16.300 klijenata koji koriste više od 155 miliona konvertibilnih maraka kredita.

  MKD EKI od samog početka ima veoma ozbiljan i odgovoran pristup poslovanju, a sve u cilju pravovremene, fer i korektne usluge klijentima, kako bi postavila čvrste temelje koji će obezbijediti kontinuirano i kvalitetno poslovanje u budućnosti.

  Krediti iz ponude MKD EKI, najvećim dijelom su usmjereni na poboljšanje poslovanja registrovanih poljoprivrednika i malih i srednjih preduzetnika.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>