• Često postavljana pitanja – EPK

  Home / Često postavljana pitanja – EPK

  Što je proizvod ili usluga koju klijenti kupuju kompleksniji, oni imaju više pitanja. Zašto postavljamo pitanja? Zato što ne želimo da napravimo pogrešan izbor. Strah od pogrešnog izbora je daleko manji kod kupovine kalkulatora nego kod nabavke frižidera, televizora ili automobila. Razlog tome je činjenica da je šteta, ili trošak nabavke novog, daleko manji.

  Nadamo se da će vam odgovori na pitanja koja klijenti najčešće postavljaju, pomoći da dobijete jasniju sliku o usluzi i proizvodu koje želite koristiti u EKI-ju.

  Šta je to EKI Poslovni klub (EPK)?

  EPK predstavlja dodatnu besplatnu uslugu za EKI klijente. Osnovni koncept je uvezivanje klijenata kako bi oni imali mogućnost da međusobno trguju putem EKI oglasnika i internet stranice ekioglasi.ba, da se edukuju, komuniciraju i razmjenjuju svoja iskustva.

  Kako se obavlja trgovina putem EPK?

  Trgovina se vrši putem malih oglasa koji se objavljuju na stranici www.ekioglasi.ba, kao i u štampanoj i elektronskoj publikaciji EKI Oglasi.

  EPK pruža i mogućnost edukacije?

  EPK kroz edukativne tekstove omogućava svojim članovima da se informišu i edukuju iz raznih oblasti poslovanja. Uz savjete i preporuke, član EPK ima mogućnost da unaprijedi svoj posao, a prodajom i kupovinom putem EKI oglasnika i stranice ekioglasi.ba može da ga proširi i ojača.

  Ko može biti član?

  Članovi EKI Poslovnog kluba (EPK) mogu biti svi klijenti EKI-ja koji imaju aktivan kredit.

  Kako postati član?

  Možete se učlaniti pri isplati kredita ili naknadno na terenu prilikom posjete EKI službenika.

  Trajanje članstva

  Nakon što otplatite tekući kredit u EKI-ju imate priliku još 60 dana da ostanete član EKI Poslovnog kluba. Radi zadržavanja privilegija koje vam članstvo pruža, preporučujemo obnavljanje kredita u okviru 60 dana.

  Login podaci za www.ekioglasi.ba

  Korisničko ime (Pristupni kod) i lozinku ćete dobiti prilikom učlanjenja u EKI Poslovni klub.

  Besplatni info tel.

  Poziv na broj 080 051 052 je potpuno BESPLATAN. Ukoliko iz nekog razloga član EPK ne želi objaviti svoj oglas preko stranice ekioglasi.ba, to može učiniti pozivom na ovaj broj.

  Kako objaviti oglas?

  Najlakši i najbrži način da objavite svoj oglas je da to učinite samostalno na stranici ekioglasi.ba. Oglas takođe možete objaviti i pozivom na BESPLATNI info telefon 080 051 052. Objava oglasa u oba slučaja je potpuno BESPLATNA.

  Vidljivost oglasa

  Vaš oglas je vidljiv velikom broju korisnika stranice ekioglasi.ba, kao i putem elektronskog i štampanog izdanja EKI Oglasa. Primjerak elektronskog oglasnika se može preuzeti na stranici ekioglasi.ba, mobilnim aplikacijama, putem Viber Bot-a i društvenih mreža, a štampani u EKI poslovnicama.

  Broj oglasa

  Na stranici ekioglasi.ba član EPK može imati neograničen broj aktivnih oglasa u jednom momentu (trajanje 12 mjeseci) i 3 aktivna oglasa u štampanom izdanju EKI Oglasa (trajanje 3 mjeseca ili 3 broja oglasnika), sa mogućnošću produžavanja na samoj stranici ili putem besplatne info linije 080 051 052.

  Dostava EKI oglasa

  Kao najsigurniji, a ujedno i najbrži način da dobijete EKI Oglase izdvajamo distribuciju elektronskog primjerka EKI Oglasa putem e-mail adrese. Štampano izdanje možete preuzeti u vama najbližoj EKI poslovnici.

  Dostava e-mail adrese

  Svoju e-mail adresu možete nam dostaviti prilikom posjete našoj poslovnici, službenicima EKI-ja koji vas posjete na adresi stanovanja ili pozivom na besplatni info telefon 080 051 052.

  Troškovi oglašavanja

  Članstvo u EKI Poslovnom klubu, sa svim privilegijama i mogućnostima koje ono pruža, je u potpunosti BESPLATNO.

  Korisnička podrška

  Putem BESPLATNOG info telefona: 080 051 052 ili e-mail adrese podrska@ekioglasi.ba.

  Radno vrijeme korisničke podrške je radnim danom od 08:00 do 16:00 h.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>