• Mudro do kredita

  Home / Novosti / Mudro do kredita

  Mudro do kredita

  1.10.2019

  Mudro do kredita

  Upravljajte dugom – ne dozvolite da dug upravlja vama!

  Praksa sprovođenja edukativne kampanje “Mudro do kredita” je pokazala veoma pozitivne rezultate edukacije klijenata o odgovornom zaduživanju. Cilj kampanje je da na odgovoran i transparentan način zaštiti klijente od prezaduženosti, te je iz istih razloga i sa istim konceptom sprovodimo i ove godine. Kampanja je organizovana od strane Mikrofinansijskog centra – međunarodne organizacije iz Varšave koja promoviše standarde zaštite klijenata i finansijske edukacije. Period kampanje u 2019. godini će biti od 1. do 31. oktobra.

  Za vrijeme kampanje, koja će trajati cijeli oktobar, EKI zaposleni će aktivno komunicirati sa postojećim i potencijalnim klijentima pružajući potrebne informacije. Za sve dodatne informacije molimo vas da se obratite u najbližu EKI poslovnicu.

  Mikrofinansijski centar (MFC) je organizacija osnovana 1997. godine, koja ima 113 članova, uključujući mikrofinansijske institucije, investitore i organizacije koje podržavaju mikrofinansiranje. MFC organizuje obuku, konsultantske usluge, umrežavanje i istraživanje za svoje klijente, a u cilju razvoja mikrofinansijskih usluga u Evropi i Centralnoj Aziji. MFC promoviše međunarodne standarde zaštite klijenata i finansijsku edukaciju.

  Promotivni materijali
  Mudro do kredita - Brošura
  Mudro do kredita - Brošura
  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.