• JU OŠ „Sveti Sava“ Kakmuž

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / JU OŠ „Sveti Sava“ Kakmuž

  JU OŠ „Sveti Sava“ Kakmuž

  28.7.2020

  JU OŠ “Sveti Sava” Kakmuž, opština Petrovo, pokriva tri mjesne zajednice (Kakmuž-centralni školski objekat), Sočkovac i Karanovac (područni objekti-odjeljenja). Centralna školska zgrada je izgrađena 1972. godine i od tada je u više navrata, parcijalno renovirana i osposobljavana za nesmetano odvijanje nastavnih aktivnosti. Objekat je 2003. godine generalno sređen sredstvima Ministarstva prosvjete, nauke i kulture RS.

  Nastava u okviru ove petorazredne ustanove je organizovana u kombinovanim odjeljenjima.

  Centralnoj školi u Kakmužu, radi poboljšanja nastavno-obrazovnog procesa bio je potreban laptop i projektor, a područnoj školskoj zgradi u Sočkovcu (koja je adaptirana), radi bolje sigurnosti učenika, te obezbjeđenja školskog objekta, bio je neophodan sistem video nadzora (kamere i DVR snimač sa pripadajućom opremom).

  Znajući za potrebe škole, odnosno, njenih područnih jedinica, osoblje EKI Doboj je, kroz projekat „Socijalno odgovorne aktivnosti“ organizovalo nabavku i donaciju laptopa, projektora, nadzornih kamera i DVR snimača. Ovom donacijom je, pored poboljšanog kvaliteta nastave, značajno poboljšana i sigurnost đaka tokom boravka u školi.

  Prilikom uručenja donacije, nastavno osoblje, na čelu sa direktorom škole je srdačno dočekalo predstavnike EKI-ja, te izrazilo zahvalnost na prepoznavanju potrebe i pronalasku rješenja za bolje i sigurnije uslove rada područnih jedinica JU OŠ „Sveti Sava“ Kakmuž.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.