• JU Medicinska škola Doboj

  Home / Društvena odgovornost - MKF / JU Medicinska škola Doboj

  JU Medicinska škola Doboj

  10.6.2019

  JU Medicinska škola, Doboj datira od 1960. godine. Nalazi se u blizini opšte bolnice “Sveti Apostol Luka” što je olakšavajuća okolnost, s obzirom na to da veliki broj đaka u bolnici obavlja praktični dio nastave.

  U školskoj 2017/18 godini, Medicinsku školu je upisalo 604 učenika koja su raspoređena u 20 odjeljenja različitih zanimanja: medicinski tehničar, farmaceutski tehničar, zubno-stomatološki tehničar i fizioterapeutski tehničar. U proteklih nekoliko školskih godina, prolaznost učenika je vrlo dobra.

  Nastojanje nastavnog kadra je stalno stalno osavremenjavanje nastavnog procesa, kako bi poboljšali kvalitet izvođenja nastave. Sve to zahtijeva nabavku savremenih učila (kompjutera, projektora, školskih tabli, opremanje laboratorije).

  EKI Doboj je, imajući u vidu da je ovo jedina ovakva ustanova u regiji koju pohađaju đaci iz 7 opština (Doboj, Petrovo, Modriča, Teslić, Derventa, Stanari i Brod), izvršio donaciju laptopa i dva projektora, koji će bar dijelom olakšati izvođenje nastave i učiniti je kvalitetnijom.

  Prilikom uručenja donacije, EKI-jevi zaposlenici su srdačno dočekani od strane direktorice škole i nastavnog osoblja koje je izrazilo iskrenu zahvalnost na donaciji koja je došla u pravi čas.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.