• EKI donacija u Trećoj osnovnoj školi, Bugojno

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u Trećoj osnovnoj školi, Bugojno

  EKI donacija u Trećoj osnovnoj školi, Bugojno

  28.10.2022
  EKI donacija u Trećoj osnovnoj školi u Bugojnu

  EKI donacija u Trećoj osnovnoj školi, Bugojno

  Treća osnovna škola nalazi se u Bugojnu. Jedna je od ukupno tri gradske osnovne škole, koju pohađa veliki broj učenika iz seoskih naselja kao što su Vrpeč, Crniče, Kandija i Vrbanja, ali i iz gradskih naselja koja pripadaju ovoj školi. Ova ustanova ima svoju fiskulturnu salu, ali je takođe imala i problem loše opremljenosti iste, te je nastavu fizičkog vaspitanja bilo veoma teško izvoditi kvalitetno.

  Oskudan i siromašan asortiman sportske opreme i rekvizita za izvođenje nastave naveo je rukovodstvo škole da se obrati EKI-ju za pomoć u vidu nabavke nove sportske opreme koja im je bila potrebna. Finansijskim sredstvima kojima škola raspolaže nije bilo moguće osigurati adekvatne uslove za izvođenje nastave, a postojala je realna potreba da se to uradi, te je, u okviru Socijalno odgovornih aktivnosti, EKI donacija otišla u ruke baš učenicima ove škole.

  Sportska oprema za koju su naveli da im je neophodna brzo je nabavljena. Kupljene su lopte za četiri osnovna sporta koja mlade najčešće zanimaju, fudbal, košarku, odbojku i rukomet, a takođe i oprema za gimnastiku.

  Rukovodstvo škole zahvalilo se EKI-ju na donaciji. Vjerujemo da su se i učenici iskreno obradovali i da će im nastava fizičkog vaspitanja u narednom periodu biti mnogo zanimljivija i kvalitetnija.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>