• EKI donacija u Područnoj školi „Pribava“, Gračanica

  Home / Društvena odgovornost - MKF / EKI donacija u Područnoj školi „Pribava“, Gračanica

  EKI donacija u Područnoj školi „Pribava“, Gračanica

  2.12.2022
  EKI donacija u PŠ Pribava u Gračanici

  EKI donacija u Područnoj školi „Pribava“, Gračanica

  Raditi bilo kakav posao bez adekvatnog znanja, materijala ili opreme, priznaćete, samo je po sebi već problem. U ovom slučaju znanje nije, ali nedostatak sportske opreme, problem je sa kojim su se dugo susretali i učenici i nastavnici Područne škole „Pribava“ koja se nalazi u istoimenom naselju, na području opštine Gračanica.

  Ma kolika njihova želja da se posvete sportskim aktivnostim bila, nije je bilo lako sprovesti u realnost jer je škola bila u velikom deficitu sa sportskom opremom. Asortiman koji su imali nije bio dovoljno kvalitetan da bi se nastava odvijala na odgovarajući način. U rješavanju ovog problema EKI im je rado izašao u susret i za ovu nedavno izgrađenu obrazovnu ustanovu obezbijedio nabavku sportske opreme koja im je potrebna.

  U ovoj školi nastavu prati oko 100 učenika i drago nam je da smo, obezbijedivši potrebnu opremu, učinili da kvalitetna nastava fizičkog vaspitanja postane njihova realnost. Obzirom da ih je ova donacija iskreno obradovala, direktor, učenici i nastavnici izrazili su veliku zahvalnost EKI-ju za ovaj gest.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>