• EKI donacija u OŠ Vuk Karadžić, Trebinje

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ Vuk Karadžić, Trebinje

  EKI donacija u OŠ Vuk Karadžić, Trebinje

  4.11.2022

  EKI donacija u OŠ Vuk Karadžić, Trebinje

  Osnovna škola Vuk Karadžić nalazi se u Trebinju i pripada mjesnoj zajednici Police. Radi se o devetogodišnjoj školi u čijim klupama nastavu prati preko 800 učenika. Dio njih nastavu pohađa i u izdvojenom objektu škole tj. područnoj školi koja se nalazi u prigradskom naselju Petrovo polje.

  Škola postoji već nešto manje od 50 godina, ali zbog manjka sportske opreme nije bila baš uslovna za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja. Broj učenika u školi je veliki, a sportska oprema potrošna, te je njihova potreba za novom opremom i rekvizitima bila velika. Obratili su se EKI-ju sa molbom da im se pomogne u procesu nabavke opreme, kako bi se učenicima obezbijedili što bolji uslovi za izvođenje nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

  Donacija je uspješno realizovana u okviru projekta „Socijalno odgovorne aktivnosti“ i sastojala se od raznih rekvizita i sportske opreme kao što su: lopte za fudbal, košarku, odbojku, rukomet, table za košarku, mrežice za koševe, čunjevi, obruči, štapovi i sl.

  Direktor škole zahvalio se u ime učenika i zaposlenih EKI-ju na ovoj donaciji i izrazio nadu da će se uspješna saradnja nastaviti i u budućnosti. Nadamo se da će nova sportska oprema učenicima olakšati nastavu fizičkog vaspitanja i učiniti je kvalitetnijom i zanimljivijom.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>