• EKI donacija u OŠ „Vražići“, Čelić

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ „Vražići“, Čelić

  EKI donacija u OŠ „Vražići“, Čelić

  2.9.2022
  EKI donacija u OŠ Vražići u Čeliću

  EKI donacija u OŠ „Vražići“, Čelić

  JU Osnovna škola Vražići se nalazi u opštini Čelić, u mjestu Vražići. Osnovana je davne 1945. godine, a trenutno je pohađa oko 178 učenika. Nastavni proces u školi organizovan je u više odjeljenja u matičnoj školi i u područnim školama u Brnjiku i Velinom Selu, u kojima se nastava odvija od prvog do četvrtog razreda.

  Škola je posjedovala dosta oskudan i siromašan asortiman sportske opreme i rekvizita za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja. Rukovodstvo škole obratilo se EKI-ju sa molbom za pomoć u nabavci opreme jer nisu bili u mogućnosti da od svojih finansijskih sredstava osiguraju učenicima adekvatne uslove za izvođenje nastave.

  Vrijedni učenici ove škole su, u toku prošle školske godine, ostvarili zavidne rezultate na gradskim i kantonalnim takmičenjima, uz vrlo skromna materijalna sredstva, i svakako da su zaslužili da budu nagrađeni.

  U želji da podrži njihov trud, EKI im je rado izašao u susret i realizovao njihovu molbu donirajući potrebnu sportsku opremu. Vjerujemo da ih je donacija iskreno obradovala i motivisala za još predaniji rad. Takođe se nadamo da će se nastava fizičkog vaspitanja u narednom periodu obavljati dosta kvalitetnije.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>