• EKI donacija u OŠ „Sveti Sava“, Foča

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ „Sveti Sava“, Foča

  EKI donacija u OŠ „Sveti Sava“, Foča

  22.7.2022
  EKI donacija u OŠ „Sveti Sava“ u Foči (2)

  EKI donacija u OŠ „Sveti Sava“, Foča

  OŠ „Sveti Sava“ u Foči, kao i većina škola u našoj državi, egzistira u veoma teškim uslovima. Da bi se nastava izvodila što bolje i kvalitetnije prepreku im pravi nedostatak finansijskih sredstava za nabavku didaktičkih i svih drugih pomagala.

  Ovaj problem posebno je prisutan u organizovanju nastave fizičkog vaspitanja jer bez adekvatne sportske opreme i rekvizita njeno izvođenje je skoro nemoguće. Upoznati smo sa činjenicom da sa napretkom tehnologije, djeca sve više vremena provode uz računare, tablete i mobilne telefone, pa je zato značaj fizičkog vaspitanja još veći, jer je za pravilan rast i razvoj naše djece izuzetno važna fizička aktivnost.

  EKI je uvijek tu kada je pomoć potrebna najmlađim članovima našeg društva, pa su tako i ovoga puta u sklopu EKI-jevog projekta Socijalno odgovornih aktivnosti izdvojena sredstva za kupovinu sportske opreme koja je ovoj školi potrebna. Donacija se sastojala od rekvizita za igranje stonog tenisa i lopti za odbojku, košarku, rukomet i fudbal.

  Nadamo se da će ova donacija imati višestruku korist za učenike i nastavnike ove škole, i da će im dalji nastavni proces biti znatno lakši i kvalitetniji.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>