• EKI donacija u OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Istočna Ilidža

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Istočna Ilidža

  EKI donacija u OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Istočna Ilidža

  17.8.2022
  EKI donacija u OŠ Petar Petrović Njegoš u Istočnoj Ilidži

  EKI donacija u OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Istočna Ilidža

  Osnovna škola “Petar Petrović Njegoš” nalazi se u Istočnoj Ilidži i pohađaju je učenici od prvog do devetog razreda. Škola je izgrađena 2009. godine, a fiskulturnu salu dobila je tek 2019. godine. Nastava fizičkog vaspitanja u tom periodu obavljana je napolju ili u holu škole zavisno od vremenskih uslova. Zbog velikog broja učenika, njih ukupno 760, postoji stalna potreba za novom sportskom opremom i rekvizitima, kako bi fizičko i zdravstveno vaspitanje djece bilo na što višem nivou.

  Rukovodstvo škole obratilo se EKI-ju sa molbom da se školi pruži pomoć u vidu nabavke sportske opreme i rekvizita za obavljanje nastave fizičkog vaspitanja. Znajući koliko je fizičko vaspitanje važno za pravilan rast i razvoj djece školskog uzrasta zahtjev smo pozitivno riješili.

  EKI donacija se sastojala od strunjača, golova, čunjeva, raznih lopti i druge sportske opreme, koja će im, nadamo se, omogućiti mnogo kvalitetnije izvođenje nastave.

  Rukovodstvo škole zajedno sa direktorom izrazilo je veliku zahvalnost EKI-ju za ovakav vid donacije. Obzirom da fizičko vaspitanje ima ogroman značaj u rastu i razvoju svakog učenika vjerujemo da će im ova donacija donijeti višestruku korist, te lakše i kvalitetnije organizovanje i izvođenje nastave.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>