• EKI donacija u OŠ „Maglaj“, Maglaj

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ „Maglaj“, Maglaj

  EKI donacija u OŠ „Maglaj“, Maglaj

  9.12.2022
  EKI donacija u OŠ Maglaj u Maglaju

  EKI donacija u OŠ „Maglaj“, Maglaj

  Osnovna škola „Maglaj“ pravi je biser istoimene opštine. U istoj zgradi ne samo da se nalazi javna ustanova za osnovno obrazovanje i odgoj učenika nego i Paralelna osnovna muzička škola, a od školske 2018/2019. godine imaju i program za osnovno obrazovanje odraslih. Osim toga, osim centralne zgrade, ovaj naziv obuhvata i 5 područnih škola na području opštine Maglaj.

  Da je biser, govori i činjenica da je u toku poplava 2014. godine, i nakon povlačenja vode, bila potpuno uništena. Zahvaljujući sredstvima donatora škola je renovirana i zasijala je novim sjajem. Jedan od problema koji je u poslednjih nekoliko godina narušio dobru obrazovnu praksu u oblasti fizičkog vaspitanja, gdje im je EKI mogao biti od pomoći, bio je nedostatak sportske opreme za kvalitetno izvođenje nastave.

  Želeći da da svoj doprinos što boljem radu škole, EKI je prepoznao njihov problem, i izvršio donaciju potrebne sportske opreme. Nadamo se da će ovom donacijom kvalitet nastave fizičkog vaspitanja biti znatno bolji i da će sportske aktivnosti, kroz mnogobrojne sekcije koje ova škola nudi, u budućnosti zauzimati značajno mjesto u programu razvijanja raznih sposobnosti učenika.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>