• EKI donacija u OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Trebinje

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Trebinje

  EKI donacija u OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Trebinje

  1.9.2022
  EKI donacija u OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Trebinju (2)

  EKI donacija u OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Trebinje

  Osnovna škola Jovan Jovanović Zmaj nalazi se u urbanom dijelu Trebinja i pripada mjesnoj zajednici Bregovi. U klupama ove škole i područnih škola Lastva, Dražin do i Ljubomir, koje joj pripadaju, nastavu prati 1089 učenika, što je čini jednom od najvećih škola uključenih u EKI-jev projekat Socijalno odgovornih aktivnosti.

  U ovoj školi radi i veliki broj nastavnika, koji se uvijek trude da svojim učenicima pruže što kvalitetniju nastavu i što bolje uslove za učenje. Nedostatak adekvatne i kvalitetne sportske opreme je nešto što ih je mučilo. Obzirom da je broj učenika u školi veliki, a da je sportska oprema potrošna, njihova potreba za novom opremom i rekvizitima bila je velika. EKI-ju su se obratili za pomoć u nabavci opreme, kako bi se učenicima obezbijedili što bolji uslovi za izvođenje nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

  U okviru projekta, donacija je uspješno realizovana i sastojala se od raznih rekvizita i sportske opreme kao što su: lopte za fudbal, košarku, odbojku, rukomet, mreža za odbojku, mrežice, čunjevi, pokretne ljestve, prepreke za agilnost, pumpe i sl.

  Direktor škole izrazio je veliku zahvalnost EKI-ju na ovoj donaciji i istakao da se iskreno nada da ćemo i u budućnosti uspješno sarađivati.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>