• EKI donacija u OŠ „Desanka Maksimović“, Prijedor

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ „Desanka Maksimović“, Prijedor

  EKI donacija u OŠ „Desanka Maksimović“, Prijedor

  26.8.2022
  EKI donacija u OŠ Desanka Maksimović u Prijedoru

  EKI donacija u OŠ „Desanka Maksimović“, Prijedor

  Osnovna škola “Desanka Maksimović” nalazi se Prijedoru i pohađaju je učenici od prvog do devetog razreda. U okviru centralne i područne škole u Donjim Garevcima, u njenim klupama, u dvije smjene, sjedi oko 730 učenika.

  Misija ove škole je da u srcu njihove zajednice, u kreativnom okruženju učenici stvaraju, pomažu, podstiču i žive u zajedništvu, slobodi, sreći i toleranciji. Imajući to u vidu, rukovodioci škole zajedno sa nastavnim osobljem rade sve što je u njihovoj moći da učenicima pruže najbolje moguće uslove za učenje. Kako bi se i nastava fizičkog vaspitanja odvijala što kvalitetnije obratili su se EKI-ju sa molbom da se školi pruži pomoć u vidu nabavke sportske opreme i rekvizita za sportske aktivnosti.

  EKI donacija je uspješno realizovana i sastojala se od lopti za različite sportove, hulahop obručeva, čunjeva i druge sportske opreme. Nadamo se da će im ova donacija donijeti lakše i kvalitetnije izvođenje nastave.

  Direktor škole, Zdravko Budimir, se u ime učenika i nastavnog osoblja zahvalio na donaciji koja će u velikoj mjeri doprinijeti kvalitetnijem organizovanju i izvođenju nastave u ovoj velikoj i uspješnoj školi. Takođe je pohvalio EKI organizaciju jer kao jedna društveno odgovorna kompanija na pravi način vrednuje i daje svoj doprinos lokalnim zajednicama u kojima posluje

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>