• EKI donacija u OŠ Desanka Maksimović, Dragočaj – Banja Luka

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ Desanka Maksimović, Dragočaj – Banja Luka

  EKI donacija u OŠ Desanka Maksimović, Dragočaj – Banja Luka

  16.6.2022
  EKI donacija u OŠ Desanka Maksimović, Dragočaj – Banja Luka

  EKI donacija u OŠ Desanka Maksimović, Dragočaj – Banja Luka

  Izgrađena davne 1909. godine, osnovna škola Desanka Maksimović jedna je od najstarijih i najvećih škola na teritoriji Banjaluke. Nalazi se u naselju Dragočaj i trenutno je pohađa oko 450 učenika.

  Ova škola stara je 112 godina i zub vremena učinio je svoje. U školu se malo ulagalo, pa su se učenici i nastavno osoblje tokom godina sretali sa raznim nedaćama u procesu obrazovanja. Rukovodstvo škole EKI-ju se obratilo za donaciju u vidu nabavke rekvizita za potrebe izvođenja nastave fizičkog vaspitanja jer sa ograničenim sredstvima kojima oni raspolažu nisu bili u mogućnosti osigurati adekvatnu sportsku opremu.

  Jedna od EKI vrijednosti u koju ulažemo mnogo truda je aktivno učešće u poboljšanju životnih uslova naših sugrađana, a posebno djece. Imali smo sluha za problem učenika ove škole, a i želju da im nastava fizičkog vaspitanja postane što raznovrsnija i kvalitetnija te smo obezbijedili sredstva za nabavku opreme koja im je bila potrebna.

  Uprkos nedaćama djeca iz Dragočaja svoju školu predstavljaju na najbolji mogući način, postižu sjajne rezultate na opštinskim i regionalnim takmičenjima i osvajaju razne medalje. Svakako da su zaslužili svaku pomoć i podršku.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>