• EKI donacija u OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića, Grude

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića, Grude

  EKI donacija u OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića, Grude

  27.7.2022
  EKI donacija u OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića u Grudama

  EKI donacija u OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića, Grude

  Osnovna škola Antuna Branka i Stanislava Šimića nalazi se u selu Drinovci u opštini Grude. U klupama matične škole i područnih škola u Tihaljni i Drinovačkom brdu nastavu prati 335 učenika raspoređenih u preko 20 odjeljenja.

  Nastavnici u ovoj školi trude se pružiti svojim učenicima što kvalitetniju nastavu, i zarad dobra učenika spremni su pomoć potražiti na različitim mjestima. Jedan od problema koji ih je sputavao, i činio kvalitetno izvođenje nastave fizičkog vaspitanja gotovo nemogućim, bio je nedostatak adekvatne sportske opreme. Željeli su da svojim učenicima obezbijede bolje uslove za nastavu te su se obratili EKI-ju za pomoć.

  Donacija je uspješno realizovana u okviru EKI-jevog projekta Socijalno odgovornih aktivnosti tokom 2021. godine. Sastojala se od raznih rekvizita i sportske opreme kao što su: lopte za različite sportove, hulahop obruči, vijače, steperi, balans ploče i sl.

  Direktorica škole se prilikom primopredaje zahvalila EKI-ju za pruženu pomoć i istakla da ovakvi momenti, nažalost, nisu česti, te da smo jedna od rijetkih organizacija koja im je bila spremna pomoći.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>