• EKI donacija u JU Šesta osnovna škola, Brčko

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u JU Šesta osnovna škola, Brčko

  EKI donacija u JU Šesta osnovna škola, Brčko

  1.3.2023
  EKI donacija u JU Šesta osnovna škola u Brčkom (1)

  EKI donacija u JU Šesta osnovna škola, Brčko

  Osim kao jedno od najvećih naselja u Brčkom, Brezovo Polje značajno je i zbog toga što se u njemu već dugo godina njeguje tradicija obrazovanja mladih. U klupama devetogodišnje škole koja nosi naziv „JU Šesta osnovna škola“ nastavu trenutno prati 98 učenika. Osim iz Brezovog Polja, ovu školu generacijama unazad pohađaju i učenici iz okolnih sela.

  Učenici su danas sve više vezani za mobilne telefone, računare i savremene tehnologije, te, nažalost, veoma malo značaja daju sportu i sportskim aktivnostima. U ovakvim situacijama neophodno je dodatno raditi na poticanju njihovih fizičkih aktivnosti. Iz tog razloga se rukovodstvo škole obratilo EKI-ju sa molbom da im pomognemo u procesu nabavke opreme, jer smatraju da bi se obezbjeđivanjem boljih uslova za nastavu u njihovoj školi povećao i interes djece za fizičko vaspitanje.

  Jedan od problema bio je i to što je ova škola imala samo dotrajale rekvizite i sportsku opremu, te kvalitetno izvođenje nastave fizičkog vaspitanja nije bilo moguće. Donacija ovoj školi je uspješno realizovana u okviru projekta „Socijalno odgovorne aktivnosti“ i sastojala se od raznih rekvizita i sportske opreme koju su naveli kao najpotrebniju.

  Direktorica škole zahvalila se EKI-ju u ime učenika i zaposlenih na ovoj donaciji i istakla da će im donirana sredstva uveliko olakšati proces nastave u budućnosti. Nadamo se da će nova sportska oprema učenicima učiniti nastavu fizičkog vaspitanja mnogo kvalitetnijom i zanimljivijom.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>