• EKI donacija u JU OŠ „Sead Ćehić“, Velika Kladuša

  Home / Društvena odgovornost - MKF / EKI donacija u JU OŠ „Sead Ćehić“, Velika Kladuša

  EKI donacija u JU OŠ „Sead Ćehić“, Velika Kladuša

  16.12.2022
  EKI donacija u JU OŠ Sead Čehić u Velikoj Kladuši

  EKI donacija u JU OŠ „Sead Ćehić“, Velika Kladuša

  U duhu nadolazećih praznika, čija je poenta činiti lijepe i dobre stvari, podijelićemo sa vama kratku priču o tome kako smo izmamili osmijehe na lica učenika u jednoj osnovnoj školi u Velikoj Kladuši.

  Obzirom da su djeca temelj našeg društva i jedinstveni dragulji koje imamo, treba da ih čuvamo i da u njih ulažemo. I u njih, i u njihovo obrazovanje. Učenici u JU OŠ “Sead Ćehić” imali su problema baš sa obrazovanjem, tačnije sa nedostatkom opreme za kvalitetno izvođenje nastave. Ovaj put nije se radilo samo o nastavi fizičkog vaspitanja, nego i o nastavi biologije. EKI je prepoznao njihov problem i odlučio im donirati opremu koju su naveli kao potrebnu.

  U okviru donacije nabavljene su: lopte za košarku, odbojku i fudbal, sto za stolni tenis, reketi i ostala sportska oprema neophodna za nastavu. Osim sportske opreme nabavljen je i mikroskop, čijom je kupovinom obezbijeđena mogućnost da se i nastava biologije u budućnosti obavlja kvalitetnije.

  Direktorica škole se u ime učenika i cijelog kolektiva zahvalila EKI-ju na ovoj donaciji. Dodala je da je školama svaka pomoć dobro došla i da su se učenici veoma obradovali doniranoj opremi, jer će im učiniti nastavu ljepšom, lakšom i kvalitetnijom.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>