• EKI donacija u JPU „Dječiji vrtić“, Gacko

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u JPU „Dječiji vrtić“, Gacko

  EKI donacija u JPU „Dječiji vrtić“, Gacko

  26.12.2022
  EKI donacija u JPU Dječiji vrtić u Gackom

  EKI donacija u JPU „Dječiji vrtić“, Gacko

  Ovu godinu doniranja završavamo sa nešto malo drugačijom pričom. Mnogim školama, udruženjima i drugim ustanovama koje se bave radom sa djecom je, kroz EKI-jev projekat “Socijalno odgovorne aktivnosti”, donirana oprema koja im je bila potrebna za poboljšanje uslova rada. Među njima se našao i Dječiji vrtić, u kome vrijeme provode najmlađi stanovnici opštine Gacko.

  JPU Dječiji vrtić u Gackom jedna je od najznačajnijih ustanova u ovoj opštini i u njemu boravi preko stotinu mališana uzrasta od 2 do 6 godina. Da bi se uslovi rada u ovoj ustanovi poboljšali bio im je potreban Lego program, jer je onaj sa kojim su radili bio dotrajao, a pojedini dijelovi i van funkcije.

  EKI im je izašao u susret i donirao novi Lego program. Ovom donacijom unaprijeđena je nastava, jer se smatra da je Lego program jedan od najznačajnijih instrumenata u psihološkom i motoričkom razvoju djeteta.

  Direktorica vrtića, kao i ostali zaposleni u ovoj ustanovi, su izrazili veliku zahvalnost na ovoj donaciji i istakli da će nastava koju prate djeca u ovom vrtiću sada biti dosta kvalitetnija i sadržajnija.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>