• EKI donacija u Drugoj osnovnoj školi, Bugojno

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / EKI donacija u Drugoj osnovnoj školi, Bugojno

  EKI donacija u Drugoj osnovnoj školi, Bugojno

  3.10.2022
  EKI donacija u Drugoj osnovnoj školi u Bugojnu

  EKI donacija u Drugoj osnovnoj školi, Bugojno

  Još jedna u nizu donacija sportske opreme koju je EKI sproveo u okviru Socijalno odgovornih aktivnosti otišla je u ruke učenika i rukovodstva Druge osnovne škole u Bugojnu. Ovo je jedna od ukupno tri gradske osnovne škole, koju pohađa veliki broj učenika iz seoskih naselja kao što su Vesela, Čipuljić, Šumelje i sl., ali i iz gradskih naselja.

  Rukovodstvu i nastavnicima ove škole vaspitno obrazovni proces je svakodnevnica, a u okviru njega imaju jaku želju da unaprijede kvalitet nastave, posebno nastavu fizičkog vaspitanja. Zbog velikog broja učenika škola je u konstantnom problemu sa opremom za fizičko. Prilikom posjete od strane zaposlenih u EKI-ju ustanovljeno je da je oprema za fizičko preko potrebna ovoj školi, te je napravljen spisak najpotrebnijeg.

  Donacija je nedugo nakon toga realizovana, a neophodna sportska oprema nabavljena. Donacijom su pokrivena četiri osnovna sporta koja mlade najčešće zanimaju. Nabavljene su lopte za fudbal, košarku, odbojku i rukomet, a takođe i oprema za gimnastiku.

  Direktor i zaposleni u školi zahvalili su EKI-ju na donaciji, naglasivši da im je na ovaj način omogućeno izvođenje kvalitetnije nastave fizičkog vaspitanja. Ono što im je takođe omogućeno je jačanje uloge sporta u dječijim životima i doprinos u psihofizičkom razvoju djece kroz sportske aktivnosti.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>