• Donacija u Srednjoj stručnoj školi, Bugojno

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / Donacija u Srednjoj stručnoj školi, Bugojno

  Donacija u Srednjoj stručnoj školi, Bugojno

  21.3.2022

  Srednja stručna škola jedna je od tri srednje škole u Bugojnu i pohađaju je učenici iz gradskih i prigradskih naselja ove opštine. U njoj učenici imaju mogućnost da svoja buduća zanimanja potraže u oblastima elektrotehnike, mašinstva, saobraćaja i trgovine. Jedan od problema sa kojim se škola susreće je nedostatak adekvatnog prostora za fizičko vaspitanje, a uz to i nedostatak sportske opreme i rekvizita za kvalitetno izvođenje nastave.

  Koliko je bitno da pravilno izaberu svoje životno zanimanje toliko je važno i da na tom putu izaberu zdrave navike i zdrav život, a to mogu postići redovnom fizičkom aktivnošću. Želeći da svojim učenicima to omoguće, zaposleni u ovoj školi obratili su se EKI-ju za pomoć. EKI se rado odazvao pozivu i kroz projekat Socijalno odgovorne aktivnosti, realizovao donaciju neophodne sportske opreme i rekvizita. Donacijom su pokrivena četiri osnovna sporta koja mlade najčešće zanimaju. Nabavljene su lopte za fudbal, košarku, odbojku i rukomet, a takođe i oprema za gimnastiku.

  Direktor i zaposleni u školi zahvalili su EKI-ju na donaciji, naglasivši da im je na ovaj način omogućeno izvođenje kvalitetnije nastave fizičkog vaspitanja.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.