• Donacija u OŠ “Vuk Karadžić”, Teslić

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / Donacija u OŠ “Vuk Karadžić”, Teslić

  Donacija u OŠ “Vuk Karadžić”, Teslić

  28.4.2022

  Još jedna u nizu donacija sportske opreme koje je EKI sproveo tokom 2021. godine u okviru Socijalno odgovornih aktivnosti otišla je u ruke učenika i rukovodstva osnovne škole Vuk Karadžić u Tesliću.

  Pored vaspitno obrazovnog procesa koji im je svakodnevnica, rukovodstvo i nastavnici ove škole imali su želju da unaprijede kvalitet nastave fizičkog vaspitanja, da ojačaju ulogu sporta u dječijim životima i doprinesu psihofizičkom razvoju djece kroz sportske aktivnosti. Iz tog razloga obratili su se EKI-ju za pomoć i dobili donaciju sportske opreme i rekvizita koje su naveli kao najpotrebnije za neometano izvođenje nastave. Donacija je obuhvatila lopte za odbojku, košarku, fudbal i rukomet, košarkaške table sa obručima, medicinke lopte, dresove i slično.

  Direktor škole se zahvalio EKI-ju na ovoj donaciji i istakao da će se nastava fizičkog vaspitanja sada izvoditi bolje i kvalitetnije, te da je sam vaspitno-obrazovni proces u njihovoj školi na ovaj način poboljšan.

  EKI-jev rad i doprinos njihovoj školi pohvalili su i objavom na svojoj Facebook stranici (objavu možete pročitati prateći link: https://bit.ly/37QrsNI).

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.