• Donacija u OŠ “Sveti Sava”, Modriča

  Home / Drustvena odgovornost - MKD / Donacija u OŠ “Sveti Sava”, Modriča

  Donacija u OŠ “Sveti Sava”, Modriča

  30.3.2022

  JU OŠ „Sveti Sava“ jedna je od dvije osnovne škole na području opštine Modriča. Škola je tokom dugogodišnjeg rada bila više puta popravljana i renovirana. U sklopu škole nalazi se i fiskulturna sala i školsko igralište. Ono što im je nedostajalo bila je novija sportska oprema za fizičko vaspitanje, koja bi im olakšala i uljepšala nastavu. Stara oprema bila je dotrajala i samim tim poprilično neupotrebljiva.

  Želeći da učenicima obezbijede bolje uslove za nastavu rukovodioci škole obratili su se EKI-ju za pomoć. U okviru Socijalno odgovornih aktivnosti tokom 2021. godine EKI je izdvojio finansijska sredstva za kupovinu sportske opreme i za ovu školu. Donacija koju su dobili uključuje razne lopte, čunjeve, obruče za koš i druge rekvizite potrebne za izvođenje što kvalitetnije nastave.

  Primopredaja sportske oprema obavljena je početkom decembra 2021. godine između predstavnika EKI-ja i direktora škole, Mitra Kršića. On je u ime učenika koji pohađaju ovu školu izrazio veliku zahvalnost na donaciji.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>