• Donacija finansijskih sredstava za organizaciju edukativne radionice „EPA“, Brčko

  Home / Social responsibility – MCC – English / Donacija finansijskih sredstava za organizaciju edukativne radionice „EPA“, Brčko

  Donacija finansijskih sredstava za organizaciju edukativne radionice „EPA“, Brčko

  18.4.2016

  Udruženje za edukaciju, promociju i afirmaciju mladih „E.P.A.“ aktivno djeluje na području Brčko Distrikta. Bave se edukacijom i afirmacijom djece i osoba sa posebnim potrebama. Jedna od planiranih edukativnih radionica trebala je biti održana u Etno selu „Stanišići“ u kome ima raznih zanimljivih sadržaja za sve posjetioce, a posebno za djecu. Međutim, udruženje nije bilo u mogućnosti da izdvoji sredstva iz svog budžeta za realizaciju te radionice, bez obzira na pozitivne efekte koji su njenim održavanjem očekivani.

  Zaposlenici MKF EKI iz Brčkog su kontaktirali predsjednika udruženja i dogovorili donaciju finansijskih sredstava za odlazak i održavanje pomenute radionice, što su članovi udruženja sa ushićenjem prihvatili. Lijepo je znati da je uz naš doprinos organizovana jedna edukativna radionica koja je postigla pozitivne efekte u obrazovanju mališana sa posebnim potrebama za koje je to sigurno bilo korisno druženje.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.