• Dodatna promocija EKI klijenata…

  Home / Novosti - MKD / Dodatna promocija EKI klijenata…

  Dodatna promocija EKI klijenata…

  17.7.2020

  Osnovna misija EKI-ja je pružanje finansijskih usluga i podrške našim klijentima. U skladu s tim, uvažavajući rad naših klijenata, te postavljajući se kao partner u odnosima sa njima, još 2013. godine razvili smo i EKI Poslovni klub. Osnovna svrha EKI Poslovnog kluba je povezivanje klijenata i njihova bolja promocija, sa ciljem da lakše plasiraju svoju robu ili usluge tamo gdje su traženi.

  Da bi naši klijenti što brže i jednostavnije realizovali svoje usluge, od aprila 2019. godine na raspolaganju im je i stranica www.ekioglasi.ba na kojoj samostalno mogu da objavljuju svoje oglase za prodaju, kupovinu, razmjenu/zamjenu, pružanje usluga, iznajmljivanje i sl. Na stranici www.ekioglasi.ba svi posjetioci i članovi mogu da nesmetano pregledaju sve oglase i da međusobno komuniciraju.

  Kako bismo našim klijentima poboljšali vidljivost i realizaciju oglasa, u narednih mjesec dana, vršit ćemo njihovo dodatno promovisanje putem EKI Facebook stranice. Oglasi će se birati slučajnim uzorkom, a vodićemo računa da budu pravilno regionalno raspoređeni.

  EKI je ponosan na svoje klijente, sa kojima uspješno sarađujemo skoro 25 godina. Naši klijenti su naši prijatelji, saradnici i članovi jedne velike EKI porodice, te im i na ovakav način želimo pružiti podršku za unapređenje poslovanja i uslova života.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.