• Dječije igralište Trebinje i OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ Bileća

  21.12.2020

  Dječije igralište Trebinje i OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ Bileća

  EKI Trebinje je krajem prošle godine, zajedno sa Gradom Trebinje i MZ Banjevci učestvovao u projektu rekonstruisanja i opremanja dječijeg igrališta i stadiona u ovoj mjesnoj zajednici.

  Akciji uređenja i narandžastoj EKI družini su pritekli u pomoć mještani MZ Banjevci, ali i njeni najmlađi stanovnici, kojima je ova donacija najvećim dijelom i namijenjena. Za mališane su do sada postavljeni tobogani, ljuljaške i klackalice. Stadion je dobio ogradu, klupe a rekonstruisani su postojeći golovi i koševi. Oduševljenje mališana iz ovog naselja se nije moglo mjeriti riječima. MZ Banjevci ali i grad Trebinje su na ovaj način dobili kompletno dječije igralište koje će koristiti ne samo najmlađi stanovnici ove mjesne zajednice već i djeca iz grada i okolnih naselja kao i sportski klubovi koji budu htjeli da treniraju na otvorenom.

  U sklopu istog EKI-jevog projekta „EKI u zajednici“, obnovljeno je i školsko dvorište OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ u Bileći. Donacijom i postavljanjem novih kućica sa toboganom, ljuljački, farbanjem klupa, školsko dvorište ove škole je dobilo potpuno novi, ljepši izgled i funkcionalnost, a najmlađi školarci su dobili svoj kutak za igru.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  function add_custom_script(){ ?>