• 25 godina u službi klijenata – Jednostavno EKI

  21.4.2021

  25 godina u službi klijenata – Jednostavno EKI

  Prije pet godina, obilježavajući dvadeset godina uspješnog i odgovornog poslovanja, postavili smo sebi cilj, da ćemo nastojati da održimo visok kvalitet usluge koju naša organizacija pruža svojim klijentima.

  Danas, kada obilježavamo 25 godina postojanja EKI-ja, možemo sa ponosom reći da smo taj cilj čak i nadmašili.

  Temelji našeg poslovanja sačinjeni su od transparentnog, odgovornog, fer i korektnog odnosa prema klijentima, bez kojih ovaj jubilej ne bi ni postojao. EKI postoji zbog svojih klijenata i njima je na usluzi već dvije i po decenije.

  Osnovni pokretač i najjača karika EKI-ja su njegovi zaposlenici koji na odgovoran i profesionalan način grade saradnju između klijenata i EKI-ja, na obostrano zadovoljstvo.

  Činjenica da taj duh odanosti, odgovornosti i maksimalnog zalaganja, nije izostao ni u teškim vremenima koja su od prošle godine naša realnost, za EKI ima posebnu vrijednost koju itekako cijeni.

  S obzirom na situaciju koja je zadesila cijeli svijet, pa tako i našu zemlju, EKI neće biti u mogućnosti da 25. godišnjicu svečano obilježi, ali će svakako nastojati da sprovede veliki broj aktivnosti, u skladu sa raspoloživim mogućnostima, usmjerenih ka klijentima, lokalnoj zajednici i svojim zaposlenicima. O svim aktivnostima ćemo vas redovno obavještavati putem EKI kanala komunikacije.

  Vaš EKI

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.